MIPEcph

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

MIPEcph er en hyggelig frisør, beliggende på Knabrostræde i København K. I salonen klipper dygtige og faglige frisører, der dagligt gør alt i deres magt for at give alle besøgende et professionelt klip og en hyggelig oplevelse. Alle er velkomne hos MIPEcph, hvor de både tilbyder dame- og herreklip samt klipning af børn og unge. Her byder de gerne voksne på the, kaffe eller en øl mens børnene kan få en sodavand og lidt popcorn, mens de får ny frisure.
Er bryllupsklokkerne nær, tilbyder de i salonen brudepakker, der indebærer, at bruden kan få lagt en smuk makeup og sat håret op til den specielle dag. Med stor erfaring indenfor brudemakeup- og håropsætning, kan de sørge for, at du får det look, du drømmer om på din store dag.
Frisørsalonen i indre by er fyldt med varme og sjæl, og her vægtes fagligheden højt blandt medarbejderne. Derfor videreuddanner medarbejderne sig hele tiden, så de følger med tidens trends og nye metoder.
Du er meget velkommen til at kontakte salonen, hvis du søger en dygtig frisør i København K. Du kan kontakte dem telefonisk på 33 15 97 77 eller skrive til deres mail på Mipecph@gmail.com. Vil du gerne læse mere om deres salon og se deres arbejde, kan du besøge hjemmesiden på www.mipecph.dk.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
33159777