Murermester Lasse Petersen

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Hos Lasse Petersen, Murermester, har vi fokus på at give dig som kunde en solid service. Vores medarbejdere gør alt i deres magt for hele tiden at udføre et kvalitetsbevidst stykke arbejde for dig som kunde. Vi arbejder for at have tilfredse kunder, og derfor sørger vi for at arbejdet er veludført.

Med vores virksomhed som din partner får du et murerarbejde i topkvalitet. Vores murere udfører alt arbejde med omhu og præcision, således vi er sikker på, at slutresultatet er i tråd med hver enkelt kundes ønsker.

En af vores kerneydelser er arbejdet med fliser både ude og inde. Vi har igennem mange år arbejdet med fliser med stor omhu og vi står også til rådighed for dig. Badeværelsesrenoveringer er også en af vores kerneydelser, hvor vi kan tilbyde vores hjælp med renovering samt flisebelægning.

Leder din virksomhed efter en murer der har øje for høj kvalitet, der kan assistere ved din renovering er Murermester Lasse Petersen det rette firma. Kontakt os med det samme og få et godt tilbud på din næste opgave. Vi glæder os til at høre fra dig.

Murermester Lasse Petersen
Østre Alle 19 D
Gilleleje
24 92 00 91

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
24920091