New-You

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Vi vil vi gerne hjælpe dig med de ting, der påvirker dig i dagligdagen ved brug af hypnose. Der er mange gener, der faktisk kan behandles ved at en hypnotisør kigger på de underliggende årsager og du får nogle værktøjer , der gør det muligt at komme videre. Det kan være, du går rundt og håber at stoppe med at ryge, men du er bare ikke i stand til at klare det på egen hånd. Vi vil gerne stå klar til at hjælpe dig. New-You tilbyder hypnose i Hovedstaden. Vi har også gode finansieringsmuligheder, i tilfælde af du ønsker at betale beløbet over tolv måneder i stedet for at skulle betale her og nu.
Ved at komme ind og få taget hånd om de faktorer, der irriterer dig, kan du begynde at hvile mere i dig selv. Du kan få mere selvtillid og leve det liv, du altid har drømt om.

New-You
Vester Voldgade 86, 1
1552 København V
Tlf.: 29 71 41 90

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
70251001

New-You

Hos New-You vil vi gerne hjælpe dig med de forskellige ting, som påvirker dig i din tilværelse ved brug af hypnose. Der er en masse generende ting, som kan behandles ved at en hypnotisør går ind og kigger på de bagvedliggende årsager og du modtager nogle værktøjer til at komme ovenpå. Det kan være, du går rundt og ønsker at lægge cigaretterne bag dig, men du har forsøgt og er bare ikke klar til at lykkedes med det alene. Vi er her for at yde assistance. Vi tilbyder hypnose og hypnose uddannelse i København. New-You tilbyder desuden gode muligheder for finansiering, hvis du ønsker at betale beløbet spredt over tolv måneder, så du slipper for at skulle lægge hele beløbet her og nu.

Ved at kigge på de faktorer, der går dig på, vil du begynde at hvile mere i dig selv. Du kan få mere selvtillid og leve det liv, du har drømt om.


Besked fra admin: Link er allerede oprettet i forvejen

 

Disclaimer