Noeola – Boliginteriør du ikke finder andre steder

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Mangler du inspiration til at indrette din bolig? Noeola er en online shop, der forhandler boligtilbehør, du ikke finder hvor som helst. De fleste varer købes hjem fra Indien, så du får unikke ting, der skiller sig ud i mængden. Produkterne er udvalgt ud fra tanken om at tilføre boligen personlighed og individualitet. Derudover er alt håndlavet, så alle produkter er forskellige.

Hos Noeola forhandler vi bl.a. tæpper, puder, kurve m.m.. Udover at shoppe kan du på vores hjemmeside også blive inspireret, hvis du er løbet tør for idéer til din indretning.

Vi har en fast, lav fragt på 37 kr. inkl. moms, men køber du for over 1000 kr., er leveringen ganske gratis. Dine varer vil blive afleveret inden for 6 hverdage. Vil du undgå at betale for levering, kan du også altid vælge at hente din pakke på vores adresse. Du finder Noeola på Staktoften 22A, 2950 Vedbæk.

Skulle det ske at du fortryder dit køb, har du selvfølgelig 14 dages fuld returret.

Leder du efter sengepuder, gavlpuder, indiske tæpper, tasker eller andet, så er Noeola stedet for dig. Tag et kig på vores store udvalg i dag.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
20700702