Oliolio

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Hos Oliolio går vi meget op i at give vores kunder en autentisk oplevelse, meget kan man gøre over nettet, men hvis du savner lidt italiensk, så kom forbi vores fysiske butik i Bagsværd nær København.

Vi har et stort udvalg her på vores webshop, men hvis du vil prøve eller smage nogle af produkterne før du køber kan du altid komme forbi vores italienske butik, for hvad er mere autentisk end at kunne smage på alle de italienske varer inden du køber dem. Vores italienske butik fyldt med italienske olier, vine og oliven, så hvis du har en forkærlighed for det italienske eller bare for det italienske køkken, så kom ned forbi og få en snak omkring hvordan vi kan hjælpe dig med at få en rigtig italiensk oplevelse.

Vi tilbyder italiensk antipasti takeaway hver fredag. Så hvis du mangler noget lækkert mad til fredagen eller weekenden så gå ind på vores facebook og bestil det, enten til afhentning eller gratis levering (afstand 20 km fra Bagsværd). Vores antipasti er sammensat hver eneste fredag og er fyldt med kvalitets råvarer fra Italien. Så kom og besøg vores italienske butik, om det så er her, på facebook eller fysisk.

Hjemmesidens webadresse