Per Christensen Automobiler ApS

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Ønsker du dig en istandsat, brugt bil, der er i topklasse i forhold til den billige pris? Så er vores firma, Peter Christensen Automobiler, stedet for dig!

Peter Christensen Automobiler er en brugtvognsforhandler der har over 15 års erfaring med pæne og solide brugtvogne til gode priser. Peter Christensen Automobiler sælger i gennemsnit 800 biler pr. år, skal vi også hjælpe dig med at komme af med din?

Peter Christensen Automobiler består af et hold af dygtige mekanikere, der alle elsker arbejdet med bilerne. Alt er samlet under ét tag i vores lokaler i Rødovre, som både råder over værksted, salgsafdeling og legerum til de mindste.

Vil du af med din bil og investere i en nyere model? Alle de biler vi opkøber bliver klargjort på vores eget værksted, hvilket er din garanti for et stykke tilfredsstillende arbejde.

Har du brug for mere information eller leder du efter en helt bestemt bil, kan du altid kontakte os. Giv os et ring på telefon 44 91 19 03 eller kig ind på vores adresse i Rødovre, nærmere bestemt Slotsherrensvej 361. Vi glæder os at hjælpe dig med at finde din drømmebil!

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
44 91 19 03