Pernille Engelsbak

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Hos Pernille Engelsbaks klinik, kan du modtage Body SDS behandling, som er et behandlings - og træningssystem, der fokuserer på kroppen som en helhed. I behandlingen er der derfor både fokus på det fysiske og psykiske, da de to er forbundet og påvirkes af hinanden.

Omdrejningspunktet for Pernille Engelsbaks behandlinger er at give dig overskud og positiv energi. Oplever du smerter, stress eller ubalance i dit liv, kan en behandling med Body SDS bidrage til at gøre dig langt mere veloplagt og smertefri. Smertelindring og mindskelse af stress kan også opnås med behandling i infrarød sauna, der er gavnlig for krop og sjæl.

Når du får behandling med Body SDS skabes et frirum til ro og tryghed. Pernille Engelsbak hjælper alle mennesker, unge som ældre, der har brug for at opnå bevidsthed om egen krop og dens grænser.

Har du brug for hjælp til at fjerne ubalancer i dit liv, er du altid velkommen i Pernille Engelsbak klinik for Body SDS. Har du spørgsmål til behandlingen eller ønsker du at bestille en tid, kan du kontakte Pernille på telefon 40 37 65 52 eller via mail til engelsbak@gmail.com. Vil du vide mere om hendes behandlinger, kan du besøge hjemmesiden på www.engelsbak.dk.

Pernille Engelsbak - Body SDS Terapeut
Solrød Strandvej 61
2680 Solrød Strand
40 37 65 52

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
40376552