Personaleafdelingen ApS

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Vi er en kvalificeret konsulentvirksomhed der arbejder på at assistere dit firma på bedste vis med at behandle forhold omkring deres medarbejdere.

Personaleafdelingen startede op for over 15 år siden, og vi har i løbet af årene udvidet vores virksomhed og hjælper i dag vores kundekreds fordelt i hele landet. Personaleafdelingen ApS udgøres af professionelle medarbejdere med stor viden i vores erhverv. På den måde er det muligt for os at tilbyde kompetent vejledning.

Personaleafdelingens rådgivere har kernekompetencer inden for vejledning omhandlende personale jura, og vi har skabt en komplet samarbejdspakke, hvor vi er til disposition med vejledning og råd omkring forskellige områder inden for medarbejderforhold. Personaleafdelingen vejleder gerne dig med at finde nyt personale samt sikre måling af tilfredshed hos dit personale.

Vores medarbejdere udfører til alle tider vejledningen ud fra vores faglige viden samt menneskelig indblik. Kontakt os og få mere viden om Personaleafdelingens rådgivning, samt hvad vi kan gøre for din virksomhed.

Personaleafdelingen ApS
Sct. Peder Stræde 1, 1. sal.
4000 Roskilde
70 23 38 38

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
70233838