Primosafety

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Leder du efter et sted at købe arbejdstøj og personlig beskyttelse i god kvalitet og til en ordentlig pris? Så er Primo Safety I/S stedet. Vi er en moderne webshop, der sælger arbejdsrelateret beklædning og beskyttelsesudstyr.

Vi har et stort sortiment af produkter, udviklet specielt til folk i bl.a. bygge- og håndværksbranchen, men også til fx brandmænd, vejarbejdere og folk i fødevareindustrien.

Primo Safetys beklædningsudvalg omfatter blandt andet bukser, dragter, fodtøj og brandhæmmende tøj, og vores personlige udrustning dækker over ting som høre-, øjen- og åndedrætsværn.

De ordrer du udfører hos os, bliver bragt ud til dig via Post Nord, og leveringstiden er 3 til 7 dage. Fortryder du, tilbyder vi 14 dages fuld returret.

Vi er udelukkende en webshop, men vi har kontor på Mimersgade 112, 2200 København N. Har du spørgsmål, kan du altid kontakte os på telefon +45 2118 1817 eller mail info@primosafety.dk. Vi ser frem til at guide dig, når du har brug for arbejdsrelateret tøj og beskyttelsesudstyr.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
21181817