Psykologfirmaet Kirsten Draiby

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Hos Psykolog Firmaet Kirsten Draiby har vi en tilgang præget af innovation i vores psykologiske rådgivning. Vi stræber efter altid at være samfundsorienteret i Psykolog Firmaet ved konstant at være omstillingsparate i forbindelse med den samfundsmæssige udvikling. Det betyder, at vi tilbyder psykologisk rådgivning via video, chatforum eller e-mails, og det skal gerne gøre at vi bedre kan imødekomme vores patienter, der ikke har mulighed for at møde op i klinikken.

Psykolog Firmaet Kirsten Draiby tilbyder terapi i både grupper og individuelt inden for privat og erhverv. Vi synes ikke, at vi som mennesker skal påvirkes af følelser, der tynger os i vores hverdag. Har du stresssymptomer, en krise eller ønsker du udvikling, er vi til rådighed med personlig og psykologisk rådgivning.

Derudover tilbyder vi erhvervspsykologisk rådgivning for virksomheder, der gerne vil ændre virksomhedens arbejdsmiljø eller vil udvikle virksomheden organisering.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller du ønsker at have en snak om din situation. Du kan kontakte os på telefon 86 10 20 85 eller på e-mail til info@spykologfirmaet.com, så kontakter vi dig.

Psykologfirmaet Kirsten Draiby
Ferdinand Sallings Stræde 2
8000 Aarhus C
86 10 20 85

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
86 10 20 85