RealMæglerne Lenzberg & Kristensen

Hjemmeside kategori:
Beskrivelse:

Hos os på Nørrebro og i Nordvest tilbyder vi jer en helt gratis boligvurdering rundt omkring på i hele København N. og Nordvestkvarteret. Specialet for os er de to dele af Hovedstaden København. Derfor er I i de sikreste hænder når I vælger at bruge os som ejendomsmægler. Faktisk er vi så overbeviste på det vi tilbyder at du ej skal betale, hvis vi ej formår at sælge boligen. Ved siden af vores mangeårige ekspertise leverer vi alle samtidig også sublim service fra start til slut. På grund af det bliver I ringet op i løbet af 1 døgn af en vor kompetente mæglere.

Vores mæglerbutik er beliggende på Jagtvej i København N., der ligger i nærheden af Nordvestkvarteret og vores mæglerbutikken har åbent mandag til fredag samt i alle weekender. I kan se vores åbningstider på hjemmesiden, hvor I også finder telefonnummer samt yderligere kontaktinfo.

Hvis I ønsker at læse om glade kunders erfaringer i forbindelse med salg af bolig, se boliger, ejendomme til erhverv og meget andet, så er det på vores hjemmeside at I finder dette. RealMæglerne Lenzberg & Kristensen ser frem til at vejlede dig.

RealMæglerne Lenzberg & Kristensen
Jagtvej 87
2200 København N
35 42 22 00

Hjemmesidens webadresse:
Evt. telefonnummer:
35 42 22 00
Disclaimer