Restaurant Klinten

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Vil du nyde en lækker middag i den skønne danske natur? Restaurant Klinten er en restaurant i Fåborg med en af Danmarks smukkest beliggenheder. Her kombinerer vi mad og omgivelser, og i sommermånederne kan du indtage dit måltid på vores terrasse, hvor du vil blive mødt at vores smukke panoramaudsigt.

Restaurant Klinten omfatter både konferencelokaler, en øl- og vinbar, catering, en klassiske restaurant, alt med kig til det danske landskab.

Restaurant Klintens spisekort er omfattende og tilbyder noget for enhver smag. Vores frokostkort byder blandt andet på pariserbøf, clubsandwich og vores frokostbræt, og vores aftenmenu byder bl.a. på ribeye, oksefillet steak, cote de boeuf og salat med røget ørred. Vi har selvfølgelig også en børnemenu til de mindste.

Har du brug for selskabslokaler i Faaborg, kan vi også hjælpe. Vi afholder desuden en lang række arrangementer i løbet af året, blandt andet Mortens Aften, nytårsmiddag og forskellige foredrag.

Du finder Restaurant Klinten - Mad og omgivelser, på Klinteallé 1, 5600 Faaborg. Vil du vide mere om vores restaurant og selskabslokaler i Fåborg, så kan du altid kontakte os ved at give os et kald på nummeret 62 61 32 00. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
62613200