Restaurant Vildt Godt

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Restauranten Vildt Godt ligger lige ved Holbæk tæt på Holbæk Fjord. I vores hyggelige restaurant tilbyder vi eksotiske retter med vildt. Med grønlandsk ånd er menukortet ladet med smagfulde kulinariske oplevelser til de af vores besøgende, der sætter pris på vildt af høj kvalitet. Vi tilbyder fx lækre bøffer fra rensdyr fløjet friskt ind fra Grønland. Mange af menuens retter er slowfood, hvor retten har længere tilberedningstid. Har vores gæster tålmodighed til at vente lidt ekstra lover vi til gengæld også, at det vil være værd at vente på. Mens man venter er det muligt smage lidt vin fra vores velforsynede kælder.

Hos Restaurant Vildt Godt vil vi gerne give vores gæster en dejlig aften ude med god service og lækre serveringer. Det er vigtigt for os altid at yde en god betjening med et smil, og vi sørger altid for, at vores besøgende nyder deres aften på Restaurant Vildt Godt.

Du er velkommen til at sende os en mail, hvis du vil vide mere om vores lækre retter, eller for bordbestilling. Du kan altid skrive til os via e-mail på lundholm@outlook.com. Vi ser frem til at byde jer velkommen til en hyggelig aften i Holdbæk på Kalundborgvej 218.

Restaurant Vildt Godt
Kalundborgvej 218
4300 Holbæk
59 43 53 53

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
59 43 53 53