RIB A/S

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

IT virksomheden RIB producerer højtudviklede projektstyringsværktøjer til byggebranchen. De er en global løsningsleverandør, der designer og løbende udvikler IT software skabt til byggebranchens krav og særlige omstændigheder. Med kontor i København på Østerbro, har de mulighed for at levere IT løsninger, der tilgodeser de behov, den danske byggebranche har.

Med over 8oo løsninger for deres kunder, har de opnået stor erfaring og specialistviden, og har dermed den bedste praksis i branchen. Ud fra en vision om at skabe stor værdi for deres mange kunder tilbyder de ITWOfm samt IKT værktøjer, der alle skal bidrage til at støtte byggebranchen lige fra design til udførelse og drift.

Projektweb er nu en integreret del af RIB, der internationalt formår at skabe nyskabende end-to-end værdi i værdikæden i byggebranchen. Er du indenfor byggebranchen, og søger du en professionel leverandør af specialudviklede IT-løsninger, kan RIB’s løsninger bidrage til synlige og værdiskabende resultater.

Du kan finde yderligere information om RIB på deres hjemmeside www.rib-software.dk. Ønsker du at kontakte RIB, kan de kontaktes på telefon 35 24 52 50 eller via mail til info@rib-software.dk.

RIB A/S
Ryesgade 19C, 3. sal
2200 København N.
35 24 52 50

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
35245250