Ryde Gastronomi ApS

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Går du og leder efter et firma, der kan tilbyde en frokostordning udover det sædvanlige? Ryde Gastronomi er et dansk foretagende, skabt ud fra den idé at tilbyde en nærende, alsidig og delikat frokostordning til virksomheder i København og omegn.

Hovedkraften bag firmaet er ægteparret Torben og Mette Ryde, der begge er oplært hos nogle af landets mest anerkendte spisesteder, henholdsvis Søllerød Kro og Kong Hans, og derefter har arbejdet på bl.a. Formel B og Noma.

Vores omfattende erfaring og passion for god mad gør det muligt for os at levere firmafrokoster, der ikke kun er nærende og veltilberedte, men også indbydende at se på.

Alt er lavet fra bunden, og vi anvender altid de bedste sæsonvarer, dette er dog ikke ensbetydende med, at vores firmafrokost er dyr. For den beskedne pris af 52 kr. pr. kuvert får du bl.a. en frisklavet varm ret, der skifter hver dag, en tallerken med forskelligt pålæg, et stort udvalg af oste og garniture, varierende grøn salat og croudité af fx gulerødder og agurk.

Du finder os på Strandboulevarden 11 på Østerbro, og er du interesseret i at få flere informationer, er du mere end velkommen til at kontakte os på vores telefonnummer 35267172 eller vores mail info@ryde-gastronomi.dk Vi står altid klar til at tage en en snak med interesserede firmaer for at sammensætte den ideelle frokostløsning der opfylder deres ønsker og behov. Vi ser frem til at hjælpe dig til en sund og lækker frokostordning, som alle vil være tilfredse med.

Ryde Gastronomi ApS
Strandboulevarden 11
2100, København Ø
35 26 71 72

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
35 26 71 72