Sallingboe ApS

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Er du på udkig efter servicering eller rengøring af din virksomhed?

Sallingboe er en familieejet virksomhed, der tilbyder rengøring og ejendomsservice. Sallingboe har mere end 20 års erfaring. Vores hovedkontor er placeret i Herlev, hvorfra vi udfører opgaver for en bred vifte af kunder fra hele Sjælland.

Vi er en ressourcestærk forretning, fordi vores hold består af mennesker med mange kompetencer. Af den grund kan vores hold imødekomme de fleste behov for private og erhvervsdrivende inden for vores fagområde.

Sallingboe står for rengøring af forskellige slags virksomheder som eksempelvis værksteder for automekanikerer, cateringfirmaer samt kantiner. Og vi hjælper serviceopgaver som for eksempel varmeservice, gartnerservice og snerydning. Måske kan vi også hjælpe dig?.

Kontakt os - få et tilbud

Vores arbejde er karakteriseret som at være kompatibel, da vi som partner går ind og hjælper dig ud fra dit behov. Og således løser de udfordringer du som erhvervsdrivende eller privatperson står over for.

Vi tilbyder derfor en skræddersyet pakke, hvor du som kunde selv vælger, hvilke opgaver, du ønsker Sallingboes assistance til.

Ring til os med det samme, hvis du vil høre om priserne for en skræddersyet løsning.

Sallingboe ApS
Ellekær 8
2730 Herlev
50101714

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
50101714