Saxenborg Rejser ApS

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Er du på udkig efter et kompetent rejsebureau, der kan sørge for at sammensætte din kommende ferie? Så står Saxenborg Rejser klar til at tilbyde sin ekspertise. Vi er et rejsebureau fra Danmark, der fokuserer på godt vejr og god service. Vi tilbyder længere rejser i et bredt udvalg af forskelligartede destinationer. Lige meget om du er på udkig efter kulturferie eller afslapning, kan Saxenborg Rejser få det til at ske.

Saxenborg Rejsers spidskompetence består i at sammensætte ferier til de to skønne lande, Spanien og Italien. Som rejsebureau sætter vi fokus på at have styr på alt ned i den mindste detalje, så du kan slippe bekymringerne og nyde livet på din rejse.

Saxenborg Rejsers rejseguides taler selvfølgelig dansk, så du altid kan få svar på dine spørgsmål. Vores guider har bopæl i dit valgte land, så de kan vise dig landets bedste restauranter, seværdigheder m.m..

Saxenborg Rejser har kontor i Herlev, på Smedeholm 12, men du er også velkommen til at kontakte os på telefon 36 96 56 64 eller sende os en besked på vores mail info@saxenborgrejser.dk. Vi glæder os at assistere dig med at sammensætte den ideelle rejse til dig og din familie.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
36 96 56 64