Scs-Ren ApS

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Findes der noget bedre end altid at møde ind til et pletfrit og friskt kontor? Ordentlige arbejdsforhold og indeklima betyder meget for produktiviteten i en virksomhed. Har du behov for erhvervsrengøring i din virksomheds lokaler?

Super Clean Service, forkortet SCS, er en professionel samarbejdspartner i rengøringsbranchen. Med mange års erfaring kan vi levere service i særklasse. Vi tilbyder blandt andet erhvervsrengøring, vinduespolering, ejendomsservice og meget mere.

Det er en prioritet for os at skabe gode arbejdsforhold for vores rengøringsassistenter. Vi arbejder ikke med underleverandører alle medarbejdere er ansat direkte hos os. Alle medarbejdere har pletfri straffeattest og er uddannede inden for deres fag.

I vores virksomhed lægger vi vægt på miljøvenlig rengøring. SCS anvender kun miljøgodkendte rengøringsprodukter - i de fleste tilfælde Svanemærkede.

Vores rengøringsassistenter står klar når du skal have gjort rent, fx efter en fest på dit diskotek eller efter et seminar på dit advokatkontor.

Ønsker du eller dit firma at vide mere om vores services, tilbyder vi et 100% uforpligtende tilbud på din opgave. Kontakt os gerne på telefon 70 20 04 68 eller over mail info@SCS-ren.dk. Vi ser frem til at varetage din rengøringsservice.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
70200468