Serop Vikar & Rekruttering ApS

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Hos Serop Vikar og Rekruttering ApS har vi en bred erfaring og har arbejdet inden for rekruttering i mere end et årti. Vores virksomhed er familieejet og vi samarbejder altid tæt med dig som kunde. Kun sådan kan vi sørge for, at vores kunder ansætter kompetente medarbejdere, der passer til deres ønsker og krav.

I vores bureau vil vi gerne give motiverede medarbejdere muligheden for at komme i kontakt med en virksomhed, hvor deres faglige viden kan bruges i praksis. Det mener vi giver det bedste samarbejde mellem medarbejderen og vores kunde.

Med “try and hire” har du chancen for at tilbyde en medarbejder et arbejde i en periode på tre måneder. Har samarbejdet været succesfuldt, kan du altid tilbyde at ansætte kandidaten permanent.

Vi har en database med professionelle og kvalificerede vikarer, der gerne vil yde deres bedste på arbejdsmarkedet. Serop Vikar og Rekruttering ApS ønsker vi at lave et godt samarbejde mellem vores kunder og kandidater. Ønsker du at høre mere om vores ydelser, kan du altid kontakte os.

Serop Vikar & Rekruttering ApS
Banevej 4
4261 Dalmose
93 10 20 32

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
93102032