Simplia Ivs

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Har du en idé om at grundlægge dit eget firma, men holder frygten for de omfattende økonomiske procedurer dig fra at realisere din idé? Det vil vi gøre noget ved!. Simplia er en moderne virksomhed i vækst, der er startet med den tanke at vejlede danske firmaer med deres regnskabsmæssige udfordringer.

Vores mision er at forenkle samtlige procedurer ved at overtage hele virksomhedens regnskabsbehov, nemt og enkelt. Ved en samarbejdsaftale med Simplia får du en loyal og kompetent samarbejdspartner, som letter din arbejdsbyrde, så du kan bruge tiden på det du er god til, i stedet for at lade dig slå ud af det indviklede regnskab. Vi yder service til blandt andet bogføring, økonomisk rådgivning og andre administrative forhold.

Vi holder til på Frederiksborggade 15, klods op af Nørreport st. og metro. Vores dejligt centrale placering gør det hurtigt og enkelt for vores kunder at finde vores kontor, så vi kan påbegynde vores samarbejde hurtigst muligt.

Simplia er klar over, at det at have orden i regnskabet er helt essentielt, når man er virksomhedsejer, og af denne grund sætter vi fokus på at opbygge en tæt relation til samtlige af vores kunder, så de kan være rolige ved at overlade deres økonomi til os. Med en kombination af kvalitetsbevidst og kyndig vejledning samt særligt fokus på klar kommunikation, sikrer vi os at vores kunders virksomheder har 100% styr på deres økonomiske forhold. Skal Simplia også assistere din virksomhed? Fang os på vores telefonnummer +45 70 87 83 92 eller på mail, info@simplia.dk. Vi glæder os at assistere dig med dine regnskabsmæssige udfordringer.

Simplia Ivs
Frederiksborggade 15,2.Sal
København K, 1360
42728212

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
42728212