Søhuset konferencecenter

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Hos Søhuset Konferencecenter bydes du indenfor i eksklusive mødefaciliteter, auditorier og festlokaler i flotte naturomgivelser ved Forskerparken i Hørsholm.
Her har de fokus på at give alle gæster og besøgende en oplevelse ud over det sædvanlige - om du besøger stedet til en lækker frokost i deres restaurant eller i forbindelse med dit job til konference eller møde. Hos Søhuset bydes du og dine gæster velkommen med åbne arme, store smil og flotte omgivelser.
Hos Søhuset arbejder de for, at alt er muligt at skabe for dit arrangement. De er til for at skabe lige præcis det arrangement, du har i tankerne - uanset om det er et bryllup, en heldagskonference eller mindre møder. Uanset hvad du skal bruge af særlige faciliteter, kan de klare alt, du ønsker.
Med deres egen restaurant står de desuden også gerne for en uforglemmelig oplevelse både i forbindelse med forplejning til møder såvel som middag til selskaber. Det skal være en helhedsoplevelse ud over det sædvanlige og derfor vil du også opleve, at alt lige fra udstyr og lokalernes indretning til forplejning og menuer altid vil tage hensyn til dine ønsker for dagen.
Vil du gerne læse mere om jeres mange muligheder inden for selskaber eller møder og konferencer, er du meget velkommen til at læse mere på hjemmesiden www.soehuset.dk. For kontakt til Søhusets dedikerede medarbejdere, kan du kontakte dem telefonisk på 88 70 88 70 eller sende en mail til soehuset@soehuset.dk. Søger du et konferencecenter med eksklusive kursuslokaler i Nordsjælland, er du altid velkommen hos Søhuset Konferencecenter i Hørsholm.
Søhuset Konferencecenter
Venlighedsvej 10
2970 Hørsholm
88 70 88 70

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
88708870