Søren Sørensen Advokatanpartsselskab

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Har du behov for en juridisk ekspert, der kan assistere dig eller din virksomhed i juridiske problemstillinger? I så fald er Søren Sørensens Advokatanpartsselskab et oplagt valg.

Søren Sørensens Advokatanpartsselskab blev startet af den erfarne advokat Søren Sørensen i 2015. I sit juridiske arbejde bestræber Søren sig på at indgå en dialog med sine kunder i et lettilgængeligt sprog, så dig eller din virksomhed får et ordentligt udbytte af samarbejdet.

Søren assisterer dig lige meget om du privat- eller erhvervskunde. Sørens arbejdsopgaver dækker et stort område, for privatpersoner kan der eksempelvis være tale om ægtepagter, testamenter og ejendomshandler og for erhverv generationsskifte, aftaleret, kontrakter og samarbejdsaftaler.

Er du kommet i en situation, hvor du er usikker på, hvorvidt advokatbistand er en nødvendighed? Så tøv ikke med at kontakte mig - det indledende møde er altid gratis.

Jeg har kontor på Kultorvet 3, 2., 3520 Farum. Har du brug for mere information eller ønsker du at aftale et møde, er du altid velkommen til at tage kontakt til mig over telefon på nummeret 23 25 52 96 eller via sos@furesoeadvokaterne.dk. Jeg glæder mig til at snakke med dig.

Søren Sørensen Advokatanpartsselskab
Rådhustorvet 3 2
3520 Farum
23 25 52 96

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
23 25 52 96