Splitleasing – Leasing af firmabil

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Splitleasing
Splitleasing gør det billigere, nemmere og langt sjovere at køre firmabil. Splitleasing betyder, at du ikke længere skal lade firmabilen stå på arbejdspladsen, når arbejdsdagen er slut.

Firmabil uden beskatning
Ved splitleasing deler eller splitter arbejdsgiver og arbejdstager leasingaftalen mellem sig. Splitleasing sikrer, at du kan køre privat i firmabil uden beskatning, da den private kørsel er dækket af den private aftale, som arbejdstager har tegnet med leasingselskabet. Med splitleasing sparer du skatten af fri bil, men skal i stedet betale den private andel af omkostningerne ved splitleasing. Det kan eksempelvis være førstegangsydelser, leasingydelser, brændstof, forsikringer, grøn ejerafgift mv. Disse splitleasing omkostninger bliver delt imellem leasingtagerne, firma og privat.

Store besparelser på driftudgifter
Alle driftsomkostninger bliver således delt mellem arbejdstager og arbejdsgiver. Med splitleasing kan firmaet spare en betydelig del af udgifterne til en firmabil.
Arbejdsgiveren og arbejdstageren modtager begge en månedlig faktura i forhold til den aktuelle anvendelse af bilen i den forgangne måned. Der bliver lavet to ens leasingkontrakter, henholdsvis en kontrakt med arbejdstager samt en kontrakt med arbejdsgiver.

Enkel kilometerregnskab
Med splitleasing slipper arbejdsgiveren for en masse tidskrævende papirarbejde, og reducerer desuden de totale omkostninger.
Med splitleasing afgøre du selv hvilken bil det skal være og selve kilometerforbruget afregnes månedligt. Dette gøres let og enkelt ved hjælp af en elektronisk GPS baseret kørebog.

Hjemmesidens webadresse