Stressfri.com v/ Heidi Jørgensen

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Stress er en naturlig tilstand, der gør det muligt at reagere i ekstreme situationer. Kortvarig stress er naturligt, men længerevarende anfald af stress er helbredsskadeligt og kan resultere i sygdom. Lider du af stress i dit privat eller -arbejdsliv? Så kan Stressfri.com hjælpe dig med at håndtere stressen og forebygge nye tilfælde.

Stressfri.com tilbyder professionel hjælp til til privatpersoner og virksomheder, der ønsker viden om og hjælp til stress. Stressfri.com drives af Heidi Jørgensen, der er uddannet life- og businesscoach, og har specialiseret sig i stress og trivsel.

Hos Stressfri.com tilbyder vi en håndfuld ydelser bl.a. kurser og foredrag, individuel- eller gruppecoaching og serviceaftaler til virksomheder.

I kraft af sin stilling som stresscoach tilbyder Heidi jer eller dig de redskaber I har brug for, for at håndtere stressen.Herudover kan du hos Stressfri.com også bestille inspirerende foredrag om stress og trivsel, privat og på arbejdspladsen. Sidst, men ikke mindst tilbyder Stressfri.com også det særlige StressCard, der er en aftale til virksomheder, der giver medarbejderne en direkte linje til stresslindring.

Døjer du med koncentrationsbesvær, ondt i maven og urolig søvn, kan dette være tegn på stress. Vil du komme stressen i forkøbet så kontakt stresscoach Heidi Jørgensen ved at ringe på 40 13 54 56 eller sende en mail til info@stressfri.com. Når du søger en kompetent stresscoach finder du Stressfri.com på Præstøvej 78, 4640 Faxe. Vi glæder os til at se dig.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
40 13 54 56