Sundhedshuset v/ Jesper Vrang Jørgensen

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

I vores tid er der særligt fokus på at leve et langt og sundt liv. Oplever du smerter i kroppen, skal du derfor opsøge hjælp. Ingen skal trækkes med smerter, der kan behandles.

I vores virksomhed, Sundhedshuset, beskæftiger vi os med sundhed. Vi udbyder et væld af behandlingstilbud, som bl.a. fysioterapi og træningshold. Vores speciale er dog chokbølgeterapi. Lider du af impotens, tennisalbue eller springerknæ? Så kan chokterapi være løsningen.

Chokbølger påvirker kroppens egen reparationsevne. Behandlingen er altså med til at aktivere kroppens helende egenskaber.

Vi råder også over et stort træningscenter med plads til alle. I træningcenteret kan du træne på hold eller modtage personlig træning.
Har du brug for akupunktur, fysioterapi, zoneterapi, massage eller chokbølgebehandling finder du Sundhedshuset på Nødagervej 9b, 8560 Kolind. Derudover er du altid velkommen til at kontakte Sundhedshuset på telefon 86 39 23 88 eller over mail sundhedshuset@mail.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Sundhedshuset v/ Jesper Vrang Jørgensen
Nødagervej 9
Kolind, 8560
86 39 23 88

Evt. telefonnummer
86 39 23 88