Tandlæge Erik Strange

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Søger du en loyal tandlægeklinik placeret i Hovedstaden, som har evnerne til at sikre, at dine tænder forbliver stærke? Hos Tandlæge Erik Strange har alle medarbejdere utrolig meget erfaring inden for branchen. Samtlige tandlægepatienter kan hermed stole på, at de er i gode hænder, når de får behandlinger i Tandlægerne Erik Stranges tandklinik.
Som en kvalitetssikring har vi gjort sådan at, samtlige tandlægepatienter på vores hjemmeside, kan tjekke, hvad andre tandlægepatienter har ytret sig om vores tandlægeklinik.
Vi følger selvfølgelig med i branchens udvikling. Det betyder, at vi blandt andet tilbyder de bedste tandbehandlinger. Vores kompetente ansatte har virkelig bred viden inden for en lang række af alsidige behandlingsmetoder, og vi foretager således alt fra regelmæssige tjek til større indgreb - så som rodbehandling. Vi sætter altid vores patienter i fokus. Det er derfor utrolig betydningsfuldt for os, at samtlige af vores patienter føler sig tilpasse. Når du oplever vores professionelle tandlægeklinik, lokeret på Nørrebro, vil du erkende, at der hersker en professionel atmosfære.
Sidder du med spørgsmål, eller er du i tvivl om, hvorvidt Tandlæge Erik Strange kan hjælpe dig, sidder vores imødekommende personale altid klar til at besvare dine spørgsmål.

Tandlæge Erik Strange
Borups Alle 7
2200 København N
Telefon: 38346786‎

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
38346786