Tandlæge v/ Martin Berg

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Helsingør Tandcenter er en tandlægeklinik med en lang historie. Siden 1973 har der været tandlæge på stengade 81 i Helsingør. Klinikken er blevet moderniseret, men missionen er stadig den samme, vi ønsker stadig at gøre det til en behagelig oplevelse at gå til tandlægen, så vi sammen kan bevare dine tænder.

Helsingør Tandcenter består af et team af uddannede tandlæger og tandplejere, der samarbejder om en skånsom behandling af dine tænder.

Helsingør Tandcenter tilbyder alle gængse behandlinger, lige fra paradentosebehandling til plastfyldninger. Fælles for alle behandlinger er at vi altid tager sig god tid til at forklare patienten hvad der skal ske, så der ikke opstår nogen uventede situationer. På denne måde mindsker vi risikoen for tandlægeskræk blandt vores patienter.

Har du brug for en ny tandlæge, har vi åbent for patienttilgang hos Helsingør Tandcenter. Har du spørgsmål eller bestille en tid er du altid velkommen til kontakte os på mail info@helsingortandcenter.dk eller telefon 49 21 36 36. Vi ser frem til at se dig i vores klinik.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
49213636