Tandlægen i Fiolgade ApS

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Ville du ønske, at du havde et smukt, friskt tandsæt? Dette kræver opmærksom og konsekvent pleje samt hyppige tjek hos din tandlæge. For at gøre tandlægebesøget så enkelt som muligt, er det smart, at vælge en tandlægeklinik, der ligger i kort afstand fra dit hjem. Bor du i Helsingør eller omegn, er Tandlægen i Fiolgade det oplagte valg.

Du vil opleve at vores tandlægeklinik på Fiolgade i Helsingør er et sted hvor du kan føle dig godt tilpas, samtidig med at du kan du kan lægge dig i tandlægestolen i vished om, at du er i de bedste og mest kompetente hænder, når det kommer til tandbehandling. Et sundt tandsæt - hele livet, er nemlig det vi bestræber os på at levere til vores patienter.

Vi hos Tandlægen i Fiolgade, Helsingør, udfører alt tænkeligt tandpleje - lige fra forebyggende til behandlende. Alle behandlinger bliver selvfølgelig udført efter moderne behandlingsprincipper - som forårsager så lidt gene for patienten som muligt.

Alle tandlægebesøg hos os tager udgangspunkt i den individuelle patient og denne persons særlige behov og ønsker for behandlingen. Vi har ikke travlt, men tager os tid til dig, så du kan være helt tryg ved behandling hos os.

Du finder os på Fiolgade 3, 3000 Helsingør, men ønsker du yderligere information eller ønsker du blot at bestille en tid hos os, enten som ny eller tilbagevendende patient er du altid velkommen til at kontakte Tandlægen i Fiolgade på mail kontakt@helsingoersmil.dk eller på telefon +45 49 21 31 61. Vi glæder os til at hjælpe dig med at opnå et blændende smukt smil, der stråler af sundhed.

Tandlægen i Fiolgade ApS
Fiolgade 3
Helsingør 3000
49 21 31 61

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
49 21 31 61