Træningsudstyr og proteinpulver

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Det er snart mange år siden at www.GetBig.dk blev stiftet som et enkeltmandsfirma i en lejlighed på 3. sal i Århus. Året var 1999 da hjemmesiden www.Getbig.dk første gang så dagens lys.
Konceptet var simpelt, at sælge de bedste kosttilskud og fitness produkter til de bedste priser. Ved at importere produkterne direkte fra leverandørene, og spare udgifterne til butik, lager og personale begyndte vi hurtigt at blive en af de største internet forretninger indenfor branchen.
Vi er nu repræsenteret med webshops både i Danmark og i Tyskland, hvilket giver os en kæmpe indkøbsfordel i forhold til de firmaer der kun er i Danmark. Disse bedre priser kan vi give videre til dig som forbruger. Vi er IKKE længere et lille firma i en lejlighed :-) Vi har nu over 1000m2 fyldt med fitness produkter samt bruger et lagerhotel til det store fitnessudstyr.
Alle der arbejder for os ved at kunden kommer i første række, og vi gør vores yderste for at du som kunde får en god oplevelse ved at handle hos os, eller ved at kontakte vores kundesupport. Vi ser frem til at få dig som kunde i mange år frem, hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er der for at hjælpe.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
+45 36 96 58 79