Valby dyreklinik ApS

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

VET Gruppen er en sammenslutning af dyrlæger, der elsker dyr. VET Gruppen omfatter tre professionelle klinikker i Københavnsområdet, i hvilke vi tilbyder kompetent dyrlægebehandling til alt fra marsvin til hunde.

Vores team omfatter en gruppe af fagfolk med hver deres kompetencer. På denne måde er du sikret en professionel og behagelig behandling, hvad end dit kæledyr skal vaccineres eller steriliseres.

Vi forsøger altid at fremdyrke gode, trygge rammer for dig og dit kæledyr. Dit dyrs velvære er vores topprioritet.

Hos os finder du nye operationsstuer med det nyeste udstyr samt behagelige indlæggelsesfaciliteter, så det er muligt for os at igangsætte behandlingsprocessen med det samme - hvis nødvendigt.

Vores tre klinikker har adresse i byerne Kastrup, Valby og Birkerød. Ønsker du at høre mere eller at bestille tid til dit kæledyr, så kontakt os på en af vores tre mails eller på vores telefon 36 30 10 30. Er du ikke i stand til at komme til klinikken, kan vi også foretage konsultationer i dit eget hjem for et ekstra beløb. Vi ser frem til at byde dig og dit kæledyr velkommen velkommen i en af VET Gruppens klinikker.

Valby dyreklinik ApS
Vigerslevvej 132
Valby 2500
36301030

Hjørnegårdens Dyreklinik Aps
Kastrupvej 243
Kastrup 2770
36301030

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
36301030