Viavana A/S

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

VIAVANA er et fællesskab for alle rejseglade mennesker, der tilbyder rejseeksperter at leve af at dele deres ekspertise i andre lande og tilbyder alle rejseentuaiaster unikke ture sammen med andre.

Deres rejsedesignere er blandt andet instruktører inden for yoga og wellness, personlige trænere, madeksperter og mennesker med en stor kulturel forståelse, der gerne vil arrangere en rejse til udlandet med mennesker, der deler deres passion.

VIAVANA eksisterer for at sammensætte rejselystne med den helt perfekte rejsedesigner - og sikrer, at al administration i forbindelse med rejserne håndteres. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om bestilling af flybilletter, eller tænke på hotel og transport i udlandet, alt det sørger VIAVANA for.

Hos VIAVANA finder du et stort udvalg af rejser til udlandet. Du kan fx komme på en yoga-ferie, tage på en aktiv ferie med daglig træning eller komme på kulturelle og musiske rejser til fx Dublin og Andalusien.

Har du lyst til at se deres udvalg af ferier, kan du altid besøge deres hjemmeside www.viavana.com. Du kan også altid tage kontakt til VIAVANA, hvis du har spørgsmål til en specifik rejse. Du kan kontakte dem telefonisk på 72 22 02 50 eller skrive en mail til adressen info@viavana.com.

VIAVANA
Gronningen 23, 1. sal
1270 København K
72 22 02 50

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
72220250