Videoovervågning for private og erhverv

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Hos Secubi ApS har vi en bred viden og erfaring inden for videoovervågning. Vi har de bedste produkter på markedet inden for videoovervågning med Danmarks bredeste produktudvalg på lager. Vores overvågningsudstyr kommer fra førende producenter, så vi ved, at vores kunder får overvågning af bedste kaliber. Hos Secubi mener vi, at det er vigtigt, at vi tilbyder overvågningsprodukter, som vi ved fungere bedst, så alle kunder er tilfredse med deres løsninger.

Secubi kan du altid modtage vejledning om de løsninger inden for overvågning, vi forhandler på vores webshop. Vi har kørende konsulenter der i både Århus og København, og vi står altid klar med faglig vejledning til både private virksomheder og offentlige institutioner.

Vi synes, at det for dig som kunde skal være en enkel og effektiv proces at finde overvågningsprodukter, derfor er alt udstyr i vores shop klar til at monteres, lige så snart, du får dem. Du kan altid kontakte Secubi, hvis gerne vil vide mere eller du gerne vil rådgives om de forskellige løsninger.

SECUBI ApS
Erhvervsparken 3
9632 Møldrup
70 70 10 83

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
70 70 10 83