Vil du spare penge på din varmeregning?

Hjemmeside kategori:
Beskrivelse:

Her hos Scanheat har vi specialiseret os i salg af varmepumper online. Vi startede for mere end 15 år siden, med at sælge varmepumperne gennem vores webshop, som har udvidet sig med tiden. Vi er en selvstændig virksomhed, som ikke tilhøre en stor kæde, og vi går derfor op i individuel service af hvert enkelt kundes behov. Du vil aldrig finde et standard svar hos os, men løsninger til lige præcis det du ønsker. Vi har haft mere end 35.000 glade kunder gennem tiden.
Har du brug for hjælp har vi faguddannet personale, som står til din rådighed, og som kan vejlede, hvis du er i tvivl om hvor meget og hvor lidt der skal gøres. Vi hjælper med individuelle løsninger, da det ikke er altid er det dyreste der er det bedste til dine behov. Hvis det ikke skaber værdi for dig, mener vi ikke du skal bruge penge på det.
Når du så har fundet din varmepumper, har vi KMO certificeret montører, som kan hjælpe dig med at få den installeret, samt udøve service når det engang skulle mangle.

Så kunne du ikke også tænke dig at spare penge? Skriv eller ring til os gennem linket, og vi vil hjælpe dig godt fra start.

Hjemmesidens webadresse:
Disclaimer