Weiles Fotografi / Billedkomponisten.dk

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Billedkomponisten er startet af fotograf Søren Weile som har flere års erfaring med at fange kundernes store øjeblikke i et billede. Han er meget begejstret for sit felt og ser sine billeder som en kunstart.

Sørens studie har base i København tæt på Københavns lufthavn. BIlledkomponisten har over tid arbejdet med en masse forskellige varianter af fotografier blandt andet portrætter, reklame og industri fotos til forskellige danske virksomheder. Derudover tager Billedkomponisten selvfølgelig også billeder til privatpersoner som gerne vil have foreviget øjeblikke gennem portrætter, gruppebilleder eller bryllupsbilleder.

Fotografen vil gerne tage et billede af kunden hvor vedkommende er i sit rette element og kan også fotografere uden for fotostudiet, hvis kunden har et sådan ønske. Fotograf Søren Weile vil til enhver tid vinkle og tænke kreativt, kunderne kan derfor forvente et højt kompetenceniveau, og kunderne kan forvente at mærke fotografens store passion for faget.

Du er altid velkommen til at se Sørens flotte fotografier på www.billedkomponisten.dk. Hvis du gerne vil booke fotografen, kan du kontakte ham pr. mail på mail@weilesfoto.dk eller ringe på telefon 26 73 22 08.
"Weiles Fotografi / Billedkomponisten.dk
backersvej 121
2300, Københavns S
26732208

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
26732208