Zoneportalen

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Hos Zoneportalen i Varde kan du modtage behandling fra Helle Kastrupsen, der er uddannet FDZ zoneterapeut siden 2003. I Klinikken kan du desuden modtage fysiologisk- og sportsmassage i forbindelse med sportsskader eller overbelastninger.

Helle Kastrupsen er RAB godkendt, hvilket betyder, at hun altid er målsat på at fastholde et højt fagligt niveau i sine behandlinger, der skal sikre dig som klient en professionel behandling hver gang.

Hos Zoneportalen stræbes der efter at genoprette og styrke kroppens balance. Det er muligt at modtage rådgivning for alle klienter, hvis de ønsker at få viden om, hvad de selv kan gøre for at styrke deres fysiske og psykiske sundhedstilstand.

Zoneterapi og massage kan hjælpe på mange symptomer og problemstillinger i krop og sind. allergier, migræne og hormonelle lidelser er kun et udsnit af dem, som Zoneportalen kan hjælpe med at lindre og fjerne.

Vil du høre mere om Zoneportalens ydelser, eller vil du gerne bestille tid, er du altid velkommen til at henvende dig telefonisk på 25 72 23 60 eller sende en mail til helle.vej@live.dk. Du kan også finde flere oplysninger på www.zoneportalen.dk.

Zoneportalen
Sr. Randsigvej 117
Varde, 6800

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
25722360