Aboutnow

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Lene Bang-Jensen er Lektor, cand.pæd. og står bag Aboutnow, der afholder mindfulness kurser i både Odense og Roskilde såvel som på Bali og Island.

Aboutnow beskæftiger sig udelukkende med forskningsbaseret mindfulness, der bygger på empiriske undersøgelser, der har vist tydelige positive resultater ved blandt andet at reducere stress og smerter.

Som Mindfulness instruktør og en Mindful Based Stress Reduction (MBSR) uddannelse, tilbyder Lene Bang-Jensen med Aboutnow intensive kurser på otte ugers varighed i både Lejre og Odense for virksomheder og privatpersoner, der ønsker større indsigt i mindfulness og redskaber til at integrere det i hverdagen.

Udover kurserne, er det også muligt at komme til Bali og Island på kursus, hvor rammerne er optimale til en intensiv mindfulness træning og yoga.

Gennem mindfulness kurser kan du få større kvalitet i både dit private- og arbejdsliv, og du får en masse brugbare metoder, der giver mere ro og overskud.

Vil du læse mere om kurser og rejser, er du velkommen til at besøge hjemmesiden www.aboutnow.dk. Du kan også kontakte Aboutnow, hvis du har spørgsmål til kurserne eller rejserne. Ring på telefon 61 28 28 04 eller skriv en mail til hello@aboutnow.dk.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
61282804