Aclu

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Annette er strategikonsulent og tilbyder erhvervsrådgivning til alle virksomheder. Rådgivningen er skræddersyet og målrettet virksomhedens behov. Med Annettes tiltag kan I forbedre kunderejsen og øge jeres performance i en bestemt afdeling eller generelt i virksomheden.

Som strategikonsulent hjælper Annette jer med at optimere produktiviteten i jeres virksomhed - uden at det går ud over arbejdsmiljøet. Annette tilbyder både workshops, inspirationsdage og rådgivningsforløb, som er tilpasset jeres behov. Det er med fokus på virksomhedens status quo, at Annette hjælper jer med at indfri jeres mål.

Annette har kundeoplevelsen i fokus. Hun afdækker derfor jeres kundebillede, så I kan levere hurtigere og mere effektiv kundeservice. Annettes erhvervsrådgivning skaber både resultater for din virksomhed og for dine kunder.

Har din virksomhed mål, I gerne vil have hjælp til at indfri? Så kontakt Annette for et uforpligtende tilbud. Du finder hendes kontaktformular på hjemmesiden, telefonisk på 70 87 92 86 eller på mail info@aclu.dk

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
70879286