Anne Karina Busch

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

En psykoterapeut er specialist i at lede folk gennem svære perioder i deres liv. Har du udfordringer, der er for store til at du selv kan håndtere dem? Så kan jeg, Anne Karina Busch, være behjælpelig.

Der kan være mange grunde til at man vælger at gå til en psykoterapeut, men en hyppig årsag er udfordringer i nærværet med andre mennesker, som fx kærester eller venner.

Jeg er psykoterapeut med praksis på Vesterport, hvorfra jeg tilbyder flere forskellige typer terapi, bl.a. parterapi, gruppeterapi og selvudviklingskurser.

Det jeg vægter højest i min klinik er at skabe et neutralt rum, hvor vi i fællesskab kan arbejde med dine udfordringer. Hos mig håber jeg at du vil føle dig respekteret og frem for alt lyttet til, da dette er grundlaget for en god behandling.

Jeg har adresse i København, nærmere bestemt på Vesterbrogade 18, 4. th. Vil du høre mere om mit arbejde er du altid velkommen til kontakte mig på telefon 51 51 55 11 eller på mail mail@terapifordig.dk. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Anne Karina Busch
Vesterbrogade 18, 4. th.
1620 København V
51 51 55 11

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
51515511