Bækkelund Vine ApS

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Bækkelund Vine er en ambitiøs og engageret vinforhandler. Vi har eksisteret siden vinteren 2008 og har lige siden introduceret kvalitetsvine for vores klubmedlemmer og vinentusiaster. I vores webshop forhandler vi kun vine fra producenter og vinbønder, der deler vores passion for velsmagende vine.

Udvælgelsesprocessen vægtes højt hos Bækkelund Vine, og vi undersøger ofte flere vindistrikter inden vi vælger vores leverandører. Det er vigtigt for os at formidle historien bag vinen ligesom fyldestgørende vinbeskrivelser er i fokus på vores webshop.

Som medlem af vores vinklub får du tilsendt en ny kvalitetsvin hver måned, med en dybdegående beskrivelse af vinens historie, og hvilke retter den særligt egner sig til. Som klubmedlem får du desuden særlige tilbud om deltagelse i vinsmagninger og anbefalinger til vinrejser.

Du kan se vores store udvalg af smagfulde vine på vores webshop www.baekkelundvine.dk. Du er også altid velkommen til at henvende dig telefonisk på 31 17 47 92, hvis du søger kvalificeret vejledning til en særlig vin.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
31174792