Bæredygtige byggematerialer

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Et bæredygtigt byggeri er et byggeri, der balancerer god komfort og en optimeret økonomi i hele byggeriets levetid med minimal miljøbelastning
Lad os rette fokus mod bæredygtighed og anvende produkter, der kan bidrage positivt til optimalt indeklima samt en mere bæredygtig byggebranche.
Scanoton arbejder målrettet for at reducere udledningen af CO2 markant, sikre genanvendelse, ressourceeffektivitet og en mere cirkulær økonomi samt ved at forbedre komforten og reducere energiforbruget i bygninger.

Teglblokke er lavet af naturens egne materialer
Tegl er naturens eget materiale, hvis historie rækker tilbage til middelalderen. Årsagerne til teglets store betydning som byggemateriale er mange. Teglsten besidder som materiale ætetiske værdier og har desuden som keramisk materiale både stor trykstyrke, porøsitet, lav vægt og en god isoleringsevne over for kulde, varme og lyd.
Scanoton-teglblokke består af naturens egne materialer, ler, sand og vand, og brændes ved ca. 940 grader C. De indeholder derfor på ingen måde giftstoffer eller afgiver skadelige dampe. Teglblokke er lette at arbejde med.

Teglblokke anvendes blandt andet med fordel til:
• Ydervægge
• Skillevægge - hurtigt og stabilt
• Lydisolerende vægge - Luftlydsisolering indtil 72dB!
• Brandvægge- brandhæmmende helt op til 180 minutter
• Kældervægge - behageligt indeklima selv i kælderen
• Læmure - hurtigt og flot.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
40338353