BeautyStudie

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Fantaserer du om at få lagt en smuk makeup inden du skal være midtpunkt ved fx en konfirmation eller et bryllup? Mit navn er Sus Marxen og jeg er uddannet stylist og makeupartist, og jeg elsker at bringe det bedste frem i kvinder ved brug af makeup, der fremhæver den enkeltes egne træk.

Jeg har studie i Kolding, Beauty Studie på Abelsvej 57, og her arbejder jeg med opsætning af hår, styling af tøj og lægning af makeup. Jeg styler og sminker både piger til helt almindelig hverdag og livets store begivenheder, og jeg har også mulighed for at udføre mit arbejde i dit hjem eller selskabslokale. Derudover får jeg også opgaver ved photoshoots i hele Danmark.

Som makeupartist har jeg en stor viden om hvilken type makeup, der passer bedst til en bestemt type udseende, og hvem ved, måske ser jeg noget i dit ansigt du selv havde overset.

Trænger du til et nyt look, har du altid spekuleret på hvad en professionel makeupartist mon kunne gøre for dig, eller skal du have lagt den helt store festmakeup til dit bryllup, konfirmation eller andet? Så kontakt mit makeupstudie, Beauty Studie. I fællesskab lægger vi en makeup, der fremhæver det bedste i dig. Giv mig et kald på 61 65 95 92 for en samtale om hvad vi kan gøre for dig. Jeg glæder mig til at møde dig, enten i Beauty Studie i Kolding eller hjemme hos dig.

BeautyStudie
Hertug Abelsvej 57
6000, Kolding
61659592

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
61659592