Bilhuset Laursen A/S

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Leder du efter en spritny bil eller en brugt en af slagsen, eller har du blot brug for at få udlignet en bule på din nuværende bil? Så står Bilhuset Laursen A/S klar til at tilbyde sin ekspertise.

Vi er en dansk virksomhed, der foruden reparation af biler også istandsætter brugte biler, samt sælger både nye og gamle biler.

Vores virksomhed har siden 2010 tilbudt kvalitetsbevidst bilservice og drives i dag af et hold af 16 kompetente medarbejdere, der alle har deres egne, særlige kompetencer indenfor deres fag.

Vores professionelle værksted råder over alt tænkeligt udstyr, der er uundværligt for at vores medarbejdere kan tilbyde vores kunder den bedste og mest opdaterede service, men dette er ikke ensbetydende med, at vores priser er urealistisk høje, faktisk ligger vores timepris på kun 499. Kan du slet ikke undvære din bil, tilbyder vi dig at låne en reservebil, indtil vi er færdige med din egen.

Udover professionel reparation af højeste kvalitet ligger vores ekspertise indenfor istandsættelse af biler. Vi opkøber brugte biler, der dog ikke er mere end nogle få år gamle, og som har et forholdsvis lavt kilometertal og shiner dem fuldstændig op, så det er som at købe en helt ny bil, bare til en pris der er halvt så dyr.

Bilhuset Laursen A/S holder til på Ørnevej 4 i Køge. Vores værksted og kontor har åbent mellem halv 8 og 4 mandag til torsdag og mellem halv 8 og halv 2 om fredagen, men du kan altid kontakte os på vores telefonnummer 5650 0244. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Bilhuset Laursen A/S
Ørnevej 4
4600 Køge
56500244

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
56500244