boardriders

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Hos boardriders kan du gå på opdagelse i landets bredeste udvalg af kvalitetsprodukter til at forbedre din sejlads. Bag webshoppen findes medarbejdere der selv er dedikerede sejlads interesserede der dyrker surfing, kitesurfing og kitevideoer. Initiativet bygger på et stort ønske om at servicere og have et bredt udvalg af alle typer tilbehør vandsport til priser, der er til at betale.

Hos boardriders gør de en dyd ud af altid at holde sig opdateret inden for de nyeste teknologiske udviklinger for kvalitets tilbehør til alle typer vandsport og de vejleder gerne om alle produkter. De lever af at give kunder en professionel service og ved kun at sælge produkter, der giver alle kunder en god oplevelse med deres sport.

I webshoppen finder du tilbehør i forskellige prisklasser, og der er dermed udstyr, som alle kan få glæde af. Vil du gerne have rådgivning, kan du altid få hjælp af deres medarbejdere, der gerne deler deres viden om produkterne.

Du kan kontakte boardriders på telefon 40 52 38 08 eller sende en mail til info@boardriders.dk. Du kan se deres store udvalg af vandsport udstyr på hjemmesiden www.boardriders.dk.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
40523808