Brædstrup Klinik for Fysioterapi ApS

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Hos Brædstrup klinik for fysioterapi tilbyder de en bred vifte af behandlinger, der alle har fokus på bevægeapparatet. Medarbejdernes erfaring, hos Brædstrup klinik for fysioterapi, har længe vist, at en kombination mellem flere typer af behandlinger medfører en effektiv behandling og mærkbare resultater for den enkelte patient.

Hos Brædstrup klinik for fysioterapi tilbyder de mange typer af behandlinger, der hver især kan hjælpe patienter, der har smerter eller skader. Foruden fysioterapi tilbyder de også behandling med akupunktur, massage og osteopati i deres klinik i Brædstrup.

Inden en behandling startes vil de altid have en forudgående samtale så de kan få en indsigt i de udfordringer, du har. Det bidrager til, at de tilrettelægger et forløb, der imødekommer hver enkelt patient.

Har du brug for hjælp til genoptræning eller vil du gerne lindre dine smerter, er du altid velkommen til at kontakte Brædstrup klinik for fysioterapi. Du kan kontakte dem via mail på fys-klinikken@hotmail.com eller på telefon 75 75 30 77.

Vil du læse mere om deres behandlinger, kan du besøge deres hjemmeside på www.braedstrup-fys.dk.

Brædstrup Klinik for Fysioterapi ApS
Søgade 52 B
8740 Brædstrup
75753077

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
75753077