ByDahl Living

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Mangler du inspirerende input til din bolig? Hos den danske webshop ByDahl Living sætter vi fokus på boliginteriør og gastronomiske specialprodukter. I vores webshop finder du alt til din boligindretning. Desuden er vi også leveringsdygtige i produkter for de kulinarisk interesserede.
ByDahl Living sælger blandt andet rammer, lysestager, tallerkener og bestik. Mangler du en gave til en du har kær, er vi også eksperter i gaveidéer, bl.a. dåbsgaver og venindegaver.
ByDahl Living har en lang række kendte mærker, som fx House Doctor, Broste og Felius Design.
Vores æstetik er præget af nordiske designtrends, og vi prioriterer bæredygtige og økologiske produkter. Vi går ikke ned på design og kvalitet, men er du mod forventning ikke tilfreds med dit produkt, kan du bytte kvit og frit i en hel måned. Hvis du bestiller inden kl. 12:00 bliver din pakke afsendt samme dag. Køber du for over 299 kr. er der desuden fri fragt.
Vil du vide mere kan du altid tage kontakt til ByDahl Living ved at sende en mail til mail@bydahlliving.dk eller ringe til 71 78 09 60. Vi glæder os til at betjene dig i vores webshop. Husk desuden at følge os på Instagram for inspiration.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
71780960