Carsten Wendt

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Har du brug for vejledning til at forbedre dine leve- og arbejdsvilkår? Carsten Wendt er personlig coach og arbejder bl.a.med coaching og enneagramtesting af ledere og medarbejdere.

Samtlige af de kurser Carsten Wendt udbyder har fokus på hverdagen og de problemstillinger man kan stå overfor i denne. Wendts tilgang til hans arbejde er hands-on, du vil ikke drukne i kedelig teori, men derimod vil i sammen koncentrere jer om aktuelle udfordringer i dit eget liv. I et samarbejde med Carsten Wendt spilder du ikke din tid, da alt arbejde foregår “on the job”.

Carsten Wendt er uddannet til at tilbyde målrettede salgskurser, assistance ved fusioner i det offentlige samt at enneagramteste medarbejdere. Enneagramtesten er et redskab, man kan benytte til at opdele sine medarbejdere i personlighedskategorier og dermed have mulighed for at sammensætte et team, der har alle de nødvendige kompetencer.

Carsten Wendt har adresse på Salekildevej nr. seks i Helsinge. Har du spørgsmål til Carsten Wendts mange kompetenceområder, så er du mere end velkommen til at kontakte ham på kontaktformularen på hjemmesiden eller over mail eller telefon. Telefon: +45 70 27 21 94. Mail: carsten@carstenwendt.dk.

Carsten Wendt
Salekildevej 6
Helsinge
3200
70 27 21 94

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
70 27 21 94