Charlotte Bugge

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Vil I som familie gerne komme tættere på hinanden og sikre forståelse mellem jer som forældre og jeres teenagere. Mange familier oplever udfordringer, når børnene bliver teenagere, og selvstændige mennesker. Det er ikke altid, at forældrene forstår den unge eller omvendt, og derfor er det ofte meget givende at få familierådgivning. Charlotte Bugge har i mange år hjulpet familier med at få indblik i familiemedlemmers følelse og skabe forbindelse mellem de to generationer i familien.

I et kursusforløb kan I som familie modtage familieterapi, og teenageren i familien kan få individuel unge coaching, hvor deres udfordringer er omdrejningspunktet.

Hvis man vil have en harmonisk familie er det vigtigt at alle ses, høres og har rettigheder. Alle familier ønsker at have en rolig og konfliktfri hverdag, men det er ikke altid let. Her er samtaleterapi en god metode til at få et nyt perspektiv på jer som individuelle mennesker og jer som samlet familie.

Vil I gerne forstå jeres teenagere, eller vil I gerne mindske jeres konflikter i familien, er I mere end velkommen til at kontakte Charlotte Bugge, der har hjulpet mange familier i København og omegn med at genfinde glæden i familielivet. Hun kan kontaktes på telefon 29 43 68 73. Du er også velkommen til at besøge hendes hjemmeside på charlottebugge.dk, hvor du kan læse mere om hendes coachingforløb i København.

Charlotte Bugge
29 43 68 73

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
29436873