Comentor A/S

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Den rigtige kandidat til en stilling er uvurderlig, men ikke altid let at finde. Comentor er en dansk virksomhed, der har været en del af den danske konsulentbranche siden 2002. Vi er din professionelle rekrutteringspartner, der tilbyder at gå i dybden med din virksomhed for at lokalisere den rette kandidat til jer.

Vi yder støtte, vejledning og service, fra de indledende samtaler om jeres behov til den nye medarbejder er faldet til rette.

Vores virksomhed, som har kontor på C.W. Obels Plads 16 i Aalborg, består af et team af ildsjæle, der beskæftiger sig med rekruttering og headhunting.

Det er vores mission at levere den ydelse, der matcher jeres ønsker. Lige meget om i har brug for hjælp til headhunting af en specifik kandidat, der allerede er i en attraktiv stilling, eller ønsker at folk selv skal søge en stilling proaktivt, har vi løsning, der passer.

Vi tilbyder blandt andet executive search og selection, og herudover arbejder vi også med change management og forandringsledelse, så I kan få det meste ud af jeres virksomhed.

Er du selv kandidat? Så opret dig database over CV eller tilmeld dig vores jobagent. Så tager vi kontakt til dig, hvis vi finder noget interessant. Har du spørgsmål, så er du velkommen til at du tager kontakt til Comentor via mail info@comentor.dk eller over telefon på +45 26 42 00 00.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
26420000