Core Advice A/S

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Mangler I et skarpt blik på jeres virksomhed fra en ekstern partner? Core Advice er et uafhængigt konsulenthus, som tilbyder rådgivning tilvirksomheder med mere end 250 ansatte om det finansielle område og forretningsstrategi. Indenlands og udenlands. Virksomheden begyndte for mere end otte år siden og er udgjort af flere erfarne rådgivere med hver deres faglige kompetencer. På nuværende tidspunkt er vores virksomhed en af de mest velrenommerede økonomiske rådgivere i landet.

Core Advice kan udføre et sundhedstjek af jeres forretning. Efterfølgende kan Core Advice hjælpe jer med at planlægge en kompetent finansiel plan for de kommende år, som forbereder jer på til at tackle potentielle opgaver. Som uafhængig ekstern rådgiver har vi bedre mulighed for at forholde os kritisk til jeres forretningstal, samt finde de elementer af jeres virksomhed, som kan gøres mere hensigtsmæssig finansielt.

Vores rådgivere er veluddannet og er meget erfarne fra revisionsfaget samt hos store virksomheder i Danmark og internationalt. Core Advice har knoklet med en lang række af spændende cases for eksempel for Atlas Ejendomme A/S. Kontakt os så vi kan fortælle mere om, hvordan vi kan gøre mere for din virksomhed.

Core Advice A/S
Arrenakkevej 20
3300 Frederiksværk
22 20 22 32

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
22202232