Dansk Mandskabs Udlejning

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Har du behov for et professionelt flyttefirma til at hjælpe dig med din flytning? Så står DMU-Flyt, Dansk Mandskabs Udlejning, klar til at træde til!

Vi er et ungt og dynamisk team, der har omfattende erfaring med flytning i alle former og afskygninger.

DMU-Flyt klarer privat såvel som erhvervsflytninger samt udpakning og opsætning af skabe mm. efter flytning. Hos DMU-Flyt har vi altid fokus på kunden, og vi planlægger flytteprojektet på baggrund af den individuelle kundes ønsker og behov. På trods af at kunden altid har det sidst ord er vi hos DMU-Flyt ikke blege for at bidrage med nytænkende input til dit flytteprojekt.

Vi foretager internationale flytninger, både ind og ud af Danmark, og vi har stor ekspertise indenfor løft af tunge genstande.

Fair priser, tungløftseksperter og professionalisme er ord, der på bedste vis beskriver DMU-Flyt, og har du brug for et kompetent flyttefirma bør du derfor straks kontakte os.

Ønsker du, at vi skal udarbejde et tilbud på dit flytteprojekt? Så udfyld den kontaktformular, som er tilgængelig på vores hjemmeside. Ønsker du mere information kan du også til hver en tid give os et ring på vores telefonnummer 22 32 51 12. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit flytteprojekt.

Dansk Mandskabs Udlejning
Slettevej 1 E
4160 Herlufmagle
22 32 51 12

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
22325112